Et stilfuldt skud fra hoften

Det er sjældent, at man snakker om de små beklædningsgenstande til mænd (bælter, sokker, manchetknapper etc). Man lægger endnu mere sjældent mærke til dem. Alligevel får du ubevidst eller bevidst et andet indtryk af en person, hvis personen har tjek på detaljerne. Lad mig give dig et eksempel – Du kommer ind på en restaurant. Personen, der sidder ved bordet ved siden af, er nydelig. Ordet nydelig bruger man ikke så tit, for enten ser man godt ud, er maskulin, flot i tøjet etc. Men ordet “nydelig” indkapsler essensen af min pointe. Selvom håret er nyklippet og skjorten er strøget, så er det ikke det, der gør udslaget – det er detaljerne. Hvis personen for eksempel har manchetknapper, en reversnål eller et smart bælte, så er det alle detaljer, som påvirker det samlede indtryk.

Personen kommer til fremstå 100% sharp med styr på sit P##

En af de beklædningsgenstande som man typisk overser mest, er bæltet.

morkebrunt-detaljeret-synings-baelte-trendhim-31

Ofte er bæltet skjult af en skjorte, pull over eller en blazer, men når det bliver synlig, giver det personen et ekstra karaktértræk. Ikke enig? Okay, så følg mig her. Hvis du er typen, der har et sort læderbælte, som du bruger til alt, så er den hellige grav velforvaret. Sorte bælter kan gå til rigtigt meget tøj. MEN tør du at være en smule mere opsøgende eller udfordrende, når det kommer til mode, så kunne det være en god idé at holde øje med, hvad andre bruger af bælter. Ser du – der er rigtigt mange forskellige typer (surprise, surprise).

Revisorbæltet

Er du revisor, har du et sort læderbælte på. Altid. ALTID. Du risikerer intet mindre end professionel udstødelse, hvis du har andre typer bælte på. Men revisorer er heldige. De er kedelige. De ved det. Vi ved det, så det er et skisme, som man ikke behøver at udfordre. De kan bruge alt deres tid på Excel og økonomisystemer og mindre tid på beklædning. Men for alle os andre, så er der masser af andre muligheder.

Det brune bælte

Brune bælter kommer i rigtigt mange farvenuancer. Et kastanjefarvet bælte kan give ekstra klasse til grå lærredsbukser eller mørke jeans. Et lysebrunt bælte kan give dig et casual look, hvis du bruger det med et par slidte jeans og en t-shirt.

Inspiration til bælter

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg holder af onlineshoppen Trendhim.dk. Hvis du er til mode og er mand, så kan du finde alle de små ting, der samlet giver dig den ekstra  skarphed. Det er alt fra manchetknapper, lommeklude, slips, butterflies og meget, meget mere. Se deres flotte udvalg af læderbælter, og lad dig inspirere.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *