Bosch Tændrør


Hvordan virker et tændrør?
Tændrøret forsyner tændingen med strøm til forbrændingskammeret i form af en elektrisk gnist. Denne elektrisk gnist, tænder den komprimerede luft / brændstofblanding, sådan at det pres på forbrænding bliver trykket ind i motoren. Hvis du ikke har et effektivitet og pålideligt tændingssystem, så starter din bil ikke. Lige som med alt andet, så er der forskel i kvalitet.
Du kan læse mere om, hvordan et tændrør er opbygget her.

Stærkt brand
Bosch er en af de mest kendte producenter på markedet. De har leveret løsninger i høj kvalitet det sidste århundrede, hvor både Bosch-brandet og produkterne er nogle af de mest populære på markedet. Ikke alene har de et godt omdømme i forhold til at levere kraftfuld tænding, men de er ligeledes tilstrækkeligt for at bruge den i groft sagt alle bilmærker og modeller. Bosch Platinum plus 4 tændrør kommer med flere imponerende funktioner, der gør det afhængige og pålidelige med de fleste andre modeller.

Ytrium struktur
Produktet gør brug af overflade luftspaltetænding, som forbedrer den topmoderne “fire yttrium elektrode” struktur.Disse giver maksimal ydelse til forbrændingskammeret.
Den yttrium legering tjener til at reducere oxidation og kløften slid for en pålidelig ydelse.
Den er designet til let installation, uden nødvendigvis for at kræve justering eller gabende under hele dets anvendelse.

Hæng på – nu bliver det teknisk
Der er en platin vede smeltet central elektrode til optimal ydelse af motoren, imponerende acceleration og maksimal brændstofeffektivitet. Dette Bosch tændrør har mange fordele, herunder det faktum,at det er kompatibelt med de fleste bilmærker og modeller, især Toyota, BMW og Lexus.

De erholdbare nok til at være mere end et stykke tid til optimal ydeevne på din bils motor, og hvad der er endnu vigtigere: de går på en højt overkommelige pris sammenlignet med de fleste andre varianter på markedet.

På med de negative briller
Det kan være svært at få øje på svagheder med et Bosch Tændrør. Som tidligere nævnt så er det et yderst stabilt produkt, hvor du ved, hvad du betaler for. Men skal man finde noget negativt ved Bosch Tændrør, så er det, at du kan kun købe tændrørene i kolli med flere i. Du kan med andre ord ikke købe et enkelt. En anden ting er, at kører du Ford eller Sport Tac, så er fungerer tændrøret udmærket, men ikke lige så optimalt som ved andre bilmærker.
Du kan blandt andet købe reservedele til din bil www.Autodeleshop.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *